Baner

Posjeta do sada

Posjete Sadržajima : 801614

Pretraži stranice

Na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

Donatori udruge

"jET-SET" VRBANJA
OPĆINA CERNA
GRAD ŽUPANJA


Udruga veterana specijalne policije Domovinskog rata „DELTA“ Županja (u daljnjem tekstu UVSPDR „DELTA“ Županja ) 32 270 Županja, Bana Josipa Jelačića 4.

Poslovni račun broj:IBAN:HR 1623600001102836150 ZAGREBAČKA BANKA POSLOVNICA Županja
OIB:14035999483
MB(DZS):01816721


Osnivačka skupština UVSPDR „DELTA“ bila je 09. ožujka 2004. godine. UVSPDR DELTA Županja upisana je 17. ožujka 2004. godine u Registar udruga Republike Hrvatske pod registarskim brojem udruge 16000898 pri Uredu državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Službi za opću upravu (KLASA:UO/I-230-02/04-01/73, URBROJ:2196-05-02-04-02, Vukovar, 17. ožujak 2004. godine).
USPDR-DELTA.HR > Vijesti > Aktivnosti Udruge > Obilježavanje Dana policije u PU Vukovarsko-srijemskoj

Obilježavanje Dana policije u PU Vukovarsko-srijemskoj

Danas je, zahvaljujući visokoj profesionalnosti, odgovornosti i požrtvovnosti hrvatskih policajaca, Ministarstvo unutarnjih poslova jamstvo stabilnosti i sigurnosti svih građana u našoj domovini, ali i lider u zemljama regije, što je prepoznala i međunarodna zajednica.

Hrvatska policija danas je članica brojnih međunarodnih policijskih organizacija, asocijacija i inicijativa, što pridonosi njezinom ugledu na međunarodnoj razini. U vrijeme kad je za Hrvatsku jedno od najvažnijih pitanja ulazak u EU, reforme i projekti, koje je ostvarilo Ministarstvo unutarnjih poslova, od iznimne su važnosti jer se upravo kroz njih ispunjavaju neki od najvažnijih preduvjeta za ispunjenje tog cilja.

Dan policije prigoda je da se svi zajedno prisjetimo svih profesionalnih i ljudskih napora uloženih u zajednički cilj kako bismo danas, u samostalnoj i neovisnoj državi Hrvatskoj, s još većim samopouzdanjem i vjerom u svoje mogućnosti, gledali u budućnost.

Radujemo se što ćemo i ove godine 29. rujna obilježiti Dan policije!

PU vukovarsko-srijemska, ovogodišnji Dan policije, obilježit će u mjestu Vrbanji.

Program će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

 • 26. rujna 2011.  ( ponedjeljak )
  • u 9,00 sati - polaganje cvjetnog aranžmana i paljenje svijeće ispred spomenika za sve poginule pripadnike PU vukovarsko – srijemske, koji se nalazi ispred zgrade PU u Vinkovcima
  • u 10,00 sati - polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomen obilježja na memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

 

 • 27. rujna 2011.  ( utorak )
  • u 10,30 sati - Sveta misa u crkvi Presvetog imena Marijina u Vrbanji
  • u 11,30 sati - izvođenje pokazne vježbe Interventne jedinice policije i Grupe za protueksplozijsku zaštitu PU vukovarsko-srijemske, te izložba opreme i tehnike kojom se policija služi u svom radu, a koja će biti upriličena na malonogometnom igralištu u Vrbanji.
  • u 13.00 sati– svečano uručenje zahvalnica, zaslužnim građanima, jedinicama lokalne uprave i samouprave te pohvaljenim policijskim službenicima i namještenicima, nakon čega slijedi prigodni domjenak u Domu kulture u Vrbanji.

Pozivamo Vas da zajednički proslavimo Dan policije i obilježimo blagdan Svetog Mihaela.

izvor:pu vukovarsko-srijemska

OBAVIJESTI IZ UDRUGE

OBAVIJEST:ODGAĐAJU SE SVA OKUPLJANJA U PROSTORIJAMA UVSPDR Delta Županja DO DALJNJEG.

#OSTANIMO ODGOVORNI

Više na ovom linku:
https://koronavirus.hr/PORTAL HRT-a POSVEĆEN DOMOVINSKOM RATU
LINK:daniponosa.hrt.hr


Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

20.Obljetnica SJP "Delta"